ثمسکن شفاف سازی کرد
شرکت سرمایه گذاری مسکن در خصوص روند افزایش قیمت این سهم شفاف سازی کرد و طی اطلاعیه ای عنوان کرد که رویداد با اهمیتی در پیش بینی سال های مالی 92 و 93 رخ نداده است و EPS اعلامی این شرکت در ارتباط با سال های مالی مذکور بدون تغییر می باشد . ضمناً شرکت متعهد می شود در صورت وقوع موارد خاص و یا هر گونه رویداد با اهمیتی که دارای آثار قابل توجه در وضعیت مالی خصوصاً تاثیر گذار در برآورد سود هر سهم ( EPS ) باشد، در اسرع وقت اطلاعات لازم را به سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام نماید
شفاف سازی کحافظ را این جا بخوانید
شرکت کاشی و سرامیک حافظ در خصوص روند افزایش قیمت سهام خود شفاف سازی کرد و عنوان کرد که هیچگونه تغییر با اهمیتی در پیش بینی اطلاعات و EPS سال مالی 92 ایجاد نشده است و در صورت هر گونه تغییر مراتب از طریق سامانه کدال به اطلاع سهامداران محترم خواهد رسید.
شرکت پتروشیمی کازرون در سال 1387 به منظور راه اندازی و بهرهبرداری مجتمع های پتروشیمی و کارخانجات صنعتی به منظور تولید، بازاریابی، فروش، صدور محصولات صنعتی و پتروشیمی از جمله پلی اتیلن سبک و سنگین و سایر مشتقات مربوطه تأسیس شده و به دلیل فقدان منابع مالی کافی، تاکنون به بهره برداری نرسیده است.
شرکت اعلام نموده پیشرفت فیزیکی کل پروژه 2/98 درصد میباشد پیش بینی می شود طرح در مدت زمانی 42 ماه از موثر شدن قرارداد EPCF به بهره برداری خواهد رسید
ممسنی شفاف شد
شرکت پتروشیمی ممسنی در سال 1386 به منظور راه اندازی مجتمع های پتروشیمی تأسیس شده و به دلیل فقدان منابع مالی کافی، تاکنون به بهره برداری نرسیده است. علیرغم گذشت بیش از 5 سال از شروع فعالیت شرکت ، بدلیل عدم تامین منابع مالی مورد نیاز، پیشرفت فیزیکی پروژه تا تاریخ ترازنامه حدود 6 درصد (در مقابل 100 درصد برنامه اولیه) بوده و مطابق آخرین برآورد انجام شده، زمان آغاز بهره برداری در صورت رفع موانع موجود 4 سال دیگر و بودجه طرح به مبلغ 512ر952 میلیون ریال و 364 میلیون یورو پیش بینی گردیده است. ضمناً علیرغم معرفی شرکت توسط وزیر محترم نفت به صندوق توسعه ملی جهت استفاده از منابع آن صندوق، از اقدامات انجام شده تا تاریخ این گزارش نتیجه لازم حاصل نشده است.
با عنایت به توقف نماد معاملاتی شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت (سهامی عام) و افزایش بی رویه قیمت سهام آن در بازار پایه فرابورس ایران و بر اساس اطلاعات منتشر شده، موارد قابل توجه ذیل را به اطلاع سرمایه گذاران محترم می رساند:
• شرکت پتروشیمی دهدشت در سال 1388 به منظور راه اندازی و بهرهبرداری مجتمع های پتروشیمی و کارخانجات صنعتی به منظور تولید، بازاریابی، فروش، صدور محصولات صنعتی و پتروشیمی از جمله پلی اتیلن سنگین و سایر مشتقات مربوطه تأسیس شده و به دلیل فقدان منابع مالی کافی، تاکنون به بهره برداری نرسیده است. جزئیات مربوط به پروژه در بند 6 گزارش حسابرس نسبت به صورتهای مالی سال مالی منتهی به 30/12/91، اینگونه بیان شده است: "طرح راه اندازی واحد تولید پلی اتیلن سنگین (HDPE ) با ظرفیت 300 هزار تن و با پیش بینی سرمایه گذاری اولیه بمبلغ 273 میلیون یورو و 35/15 میلیارد ریال در بهمن 1388 آغاز و دوره اجرا و راه اندازی آن 4 سال تعیین گردیده است. بررسیها حاکی از عدم بازبینی و برآورد میزان سرمایه گذاری مورد نیاز از یکسو و عدم حصول نتیجه از پیگیریهای انجام شده بمنظور تامین منابع مالی و به تبع آن عدم گشایش اعـتبار اسنادی ارزی و عملیاتی شدن قـرارداد EPCC و عدم پیشرفت فیزیکی طرح متناسب با پیش بینی های اولیه بشرح یادداشت توضیحی 27 صورتهای مالی می باشد. با عنایت به پیشرفت پروژه در پایان دوره مورد گزارش در حدود 33/5 درصد ضروریست ضمن بازنگری مجدد طرح تمهیدات لازم بمنظور تامین منابع مالی بمنظور جلوگیری از تحمیل هزینه های اضافی ناشی از تاخیر در راه اندازی پروژه، صورت پذیرد. "
• با فرض ثابت بودن سایر شرایط، تامین خوراک پروژه پتروشیمی دهدشت با ابهام مواجه است. ضمن این که در بند 9 گزارش حسابرسی در خصوص صورتهای مالی سال 1392 نیز به این موضوع اشاره شده است: "تامین کامل خوراک پروژه موکول به تکمیل و راه اندازی پروژه های در جریان تکمیل استخراج گاز اتان از محل طرح پالایشگاه بید بلند 2 و تولید اتیلن از محل طرح پتروشیمی گچساران و تکمیل خط لوله انتقال خواهد بود. طبق گزارشهای پیشرفت فیزیکی پروژه شرکت پتروشیمی گچساران، طرح مذکور تا شهریور ماه 1392 معادل 61/25 درصد (8/5 درصد کمتر از پیش بینی) و طرح پالایشگاه بیدبلند 2 تا پایان شهریور 1391 معادل 35/21 درصد (19/31 درصد کمتر از پیش بینی ها) بوده است."
• زیان انباشته شرکت در پایان سال مالی منتهی به 31/06/1392 مطابق صورتهای مالی حسابرسی شده مبلغ (38.522) میلیون ریال می باشد.
• با عنایت به اطلاعیه منتشر شده در تاریخ 16/09/92 و نامه شماره 1890 مورخ 03/10/90 شرکت اعلام نموده پیشرفت فیزیکی کل پروژه 33/5 درصد میباشد و پیش بینی می گردد طرح در مدت زمانی 4 سال به بهره برداری خواهد رسید. با توجه به وضعیت قبل از بهره برداری و نسبت پیشرفت فیزیکی پروژه (به شرح پیوست)، نظر سرمایه گذاران را به فقدان سودآوری طی سنوات پیشبینی شده قبل از بهره برداری جلب می نماید.
مزید استحضار، مسئولیت اطلاعرسانی شرکت مطابق مفاد قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی و دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکتهای ثبت¬شده نزد سازمان، برعهدۀ هیئتمدیره و مدیران شرکت میباشد.
با عنایت به توقف نماد معاملاتی شرکت صنایع پتروشیمی زنجان (سهامی عام) و افزایش بی رویه قیمت سهام آن در بازار پایه فرابورس ایران و بر اساس اطلاعات منتشر شده، موارد قابل توجه ذیل را به اطلاع سرمایه گذاران محترم می رساند:
• شرکت پتروشیمی زنجان در سال 1385 به منظور راه اندازی و بهرهبرداری کارخانجات صنعتی به منظور تولید، بازاریابی، فروش، صدور محصولات صنعتی و پتروشیمی تأسیس شده و به دلیل فقدان منابع مالی کافی، تاکنون به بهره برداری نرسیده است. جزئیات مربوط به پروژه در بند 4 گزارش حسابرس نسبت به صورتهای مالی سال مالی منتهی به 30/12/91، اینگونه بیان شده است: "سرفصل دارایی های ثابت شامل دارایی های در دست تکمیل عمدتاً مربوط به احداث پروژه اوره و آمونیاک است که نسبت به برنامه زمان بندی اولیه دارای تاخیرات قابل توجهی بوده بطوریکه بازبینی مجدد در برنامه زمان بندی ثانویه فاقد مصوبه مجمع عمومی و هیئت مدیره می باشد ، از طرفی به دلیل توقفات ناشی از عدم دریافت تجهیزات ضروری طرح ، برخلاف استانداردهای حسابداری کلیه هزینه های مالی طی سال مورد گزارش به مبلغ 179.283 میلیون ریال ، به پروژه منظور شده است ."
• مطابق مفاد یادداشت های توضیحی صورتهای مالی سالهای 1390 و 1391، طی سال 1386 مبالغی بابت مشارکت در عملیات بازرگانی شرکتهای ظفر گستر دنیا، مهر زاگرس و قرن پلاستیک طی قراردادهای جداگانه ای (با متوسط سود سالانه 30 درصد) به شرکتهای مزبور پرداخت گردیده و علیرغم عدم تمدید قراردادها، تاکنون مبالغ مشارکت و سود متعلقه بازیافت نشده است و موضوع از طریق احاله به دادگستری و بازداشت و زندانی کردن مدیران شرکت ظفر گستر دنیا و توقیف اموال آن ها پیگیری شده است. مطالبات ناشی از اصل و فرع قراردادهای مشارکت با شرکت های ظفر گستر دنیا، مهر زاگرس و قرن پلاستیک در مجموع مبلغ 159 میلیارد ریال میباشد. در این خصوص تاکنون حکم نهایی از سوی مراجع قضایی صادر نشده است.
• شرکت دارای سرمایه گذاری در صد در صد سهام شرکتهای شهرک صنعتی پتروشیمی زنجان، بازرگانی پتروشیمی زنجان و اوره و آمونیاک پتروشیمی زنجان که ترکیب جزئیات سود و زیان آن ها موید عدم فعالیت عملیاتی آن ها می باشد.
• با عنایت به نامههای شماره 4885/9210 مورخ 24/09/1392(پیوست1) و شماره 4920-9210 مورخ 01/10/1392 (پیوست2)، شرکت اعلام نموده پیشرفت فیزیکی کل پروژه 11/20 درصد میباشد و پیش بینی می گردد طرح در مدت زمانی بین 36 تا 40 ماه به بهره برداری خواهد رسید. با توجه به وضعیت قبل از بهره برداری و نسبت پیشرفت فیزیکی پروژه (به شرح پیوست2)، نظر سرمایه گذاران را به فقدان سودآوری طی سنوات پیشبینی شده قبل از بهره برداری جلب می نماید.
مزید استحضار، مسئولیت اطلاعرسانی شرکت مطابق مفاد قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی و دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکتهای ثبت¬شده نزد سازمان، برعهدۀ هیئتمدیره و مدیران شرکت میباشد.